Matematik

Matematik, aflevering opgave.

06. december 2010 af ChristianAN (Slettet)

Hej alle medstuderende :-)

Jeg har en opgave, omkring differential kvotient..

Er der nogen, der er vil lave den til i morgen, da jeg ikke selv har tid.

Jeg tager i mod betaling.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af mette48 (Slettet)

Er det rigtigt?

Tager du virkelig mod betaling for at en anden laver opgaven for dig?

Hvor meget skal du have for det?


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

#0 --

Du lærer jo ikke noget ved at lade andre lave dine lektier for dig.


Svar #3
06. december 2010 af ChristianAN (Slettet)

Du er ret skarp, Andersen11 ;-) Hvad nu hvis man ikke har tiden til det, og egentligt godt kan det teoretiske, er det vel fløjtende lige meget!?


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2010 af Anxyous (Slettet)

#3:

Træning skader aldrig.

Du skal lære selv at lave dine ting. Og du har da åbenbart tid til at besøge Studieportalen, og har sikkert haft masser af tid til at lave afleveringen før i dag.

Du lærer ingenting i livet ved at betale dig fra dine problemer (eller ligefrem tage imod betaling for at få dem løst...)


Svar #5
06. december 2010 af ChristianAN (Slettet)

Måske du vil hjælpe mig så?

Har du forslag til dette:

C = k (x) = 0,12 + 2x+5
 

For hvilke varemængder x er overskuddet positivt, såfremt salgsprisen er kr. 5 pr. enhed?


Svar #6
06. december 2010 af ChristianAN (Slettet)

C = k (x) = 0,1^2 + 2x+5 *


Brugbart svar (0)

Svar #7
06. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 Der mangler vist nogle informationer?


Svar #8
06. december 2010 af ChristianAN (Slettet)

Det tænker jeg lidt også, men det er sådan opgaven lyder :s


Brugbart svar (0)

Svar #9
06. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 Står der intet andet?


Svar #10
06. december 2010 af ChristianAN (Slettet)

Nej :-( Det er nemlig lidt forvirrende.


Skriv et svar til: Matematik, aflevering opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.