Matematik

Trigonometri

06. december 2010 af amandana (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal løse denne opgave:

Trekant ABC er retvinklet med C=90º. Beregn de ukendte vinkler og sider, når:

1) B=54,32º og c = 34,9841

2) a=2,4 og b=9,7

3) A=43,2º og a = 6,37.

Men jeg kan ikke finde ud af den. Håber i vil hjælpe mig lidt i gang :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af Anxyous (Slettet)

 Brug cosinus, sinus og tangens til retvinklet trekant.


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. december 2010 af mathon

se


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.