Matematik

hjæælp til matematik opgaver!!!

06. december 2010 af imn93 (Slettet) - Niveau: B-niveau

1.Jeg skal isolere d i denne formel:

V = 0,70*h*d^2   ????

2. I denne opgave skla jeg have hjælp til b) og c). Jeg har bestemt tallene a og b:

 Det antal laks, der årligt bliver fanget i Skjern Å, er vokset i perioden 2002-2006.
Figuren viser, at udviklingen med god tilnærmelse kan beskrives ved en lineær model
y = ax + b ,
hvor x er antal år efter 2002, og y er det antal laks, der blev fanget. Det oplyses, at grafen
for denne lineære model går gennem punkterne (1, 134) og (4, 311).

a) Bestem tallene a og b.

b) Hvad er den årlige vækst i antallet af fangede laks ifølge modellen?

c) Bestem antallet af fangede laks i 2007 og 2008 ifølge modellen.
Kommentér modellen, når det oplyses, at der i 2007 blev fanget 399 laks,
og at der i 2008 blev fanget 878 laks.

3. I denne opgave har jeg beregnet a) og vil gerne have hjælp til b):

For en bestemt type spær kan sammenhængen
mellem tagets bredde og
afstanden mellem spærene med god
tilnærmelse beskrives ved modellen
y =131,8⋅ x−2,5 ,
hvor x er bredden (målt i meter), og y
er afstanden mellem spærene (målt i
meter).

a) Bestem afstanden mellem
spærene for et 8,0 meter bredt
tag.

Figuren viser en tagkonstruktion.
Hvor stor afstand der skal være mellem
spærene, afhænger af tagets bredde.
Et firma bygger to typehuse, A og B.
Taget på typehus A er 25 % bredere end på typehus B.

b) Hvor mange procent er afstanden mellem spærene på typehus A mindre end på
typehus B?

Håber virkelig at der er  nogle som kan hjælpe mig!!!! Tusind tak på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. december 2010 af denis123 (Slettet)

lol


Skriv et svar til: hjæælp til matematik opgaver!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.