Matematik

Beregn

08. december 2010 af Ornela97 (Slettet)

beregn cirklens radius, når diameteren er:

143,4mm

53,09cm

0,75m


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2010 af Bænkebider (Slettet)

Diameteren er radius gange 2.

Så dividere dine tal med 2, og du har radius.

143,4 mm = 71,7 mm

53,09 cm = 26,545 cm

0,75 m = 0,375 m


Skriv et svar til: Beregn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.