Matematik

f(x)=2x+e^3x, bestem f '(0)

08. december 2010 af lemu (Slettet)

Heej matematik personer :)

Er der en som kan hjælpe mig. Vi har om differentialregning og har en opgave jeg ikke kan finde ud af.

Den lyder sådan her:

En funktion f er bestemt ved

f(x) = 2x + e^3x

Bestem f'(0)

Tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. december 2010 af Morsby (Slettet)

f '(x) = 2 + 3·e3x

f '(0) = 2 + 3·e3·0= 2 + 3·1 = 5


Svar #2
08. december 2010 af lemu (Slettet)

Hvor forsvinder e hen? For kan godt se det andet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. december 2010 af mathon

   

                           e0 = 1


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. december 2010 af mathon


   

                           e0 = 1      men kan vel næppe kaldes et "forsvindings-tryllenummer"    ;-)


Svar #5
08. december 2010 af lemu (Slettet)

Heeh okay tak :) Skal lige være helt sikker:) Så det bliver:

f(x) = 2x + e^3x

f'(x) = 2+3*e^3x

f(0) = 2 + 3 * e^3*0

f(0) = 2 + 3 * e^0

f(0) = 2+3*1

f(0) = 5


Skriv et svar til: f(x)=2x+e^3x, bestem f '(0)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.