Matematik

Løse ligningen x^3 + 6x = 2

09. december 2010 af apokalypz (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har brug for hjælp til at løse 3. gradsligningen x3 + 6x = 2
Problemet er at jeg skal løse den efter Cardanos metode.

Vil sætte pris på enhver form for hjælp


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. december 2010 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Løse ligningen x^3 + 6x = 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.