Geografi

spørgsmål om aluminium

09. december 2010 af nini66 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

hej derude. jeg er ved at svare på nogle spørgsmål omkring aluminium, men har svært ved at besvare de nedstående, en der er villig til at hjælpe ?

biler som har dele fremstillet af aluminium, gør bilerne lettere. Men er der en som ved, hvilke miljøfordele har det, at bilerne er lette ? :)

2) Aluminiumsbranchen oplyser:
Foruden at være miljøvenlig er vandkraft en økonomisk og uudtømmelig energikilde, der ikke bidrager til drivhuseffekten.

Kan man så sige, at fremstilling af aluminium er miljøvenligt og ikke bidrager til drivhuseffekten?
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
17. december 2010 af khemisto (Slettet)

Hvis bilen er lettere skal der bruges mindre energi på at kører = mindre benzin = mindre CO2 udslip= godt for miljøet :D


Skriv et svar til: spørgsmål om aluminium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.