Matematik

Ligning: 3,2*x^-5=4,1

09. december 2010 af TinaJensenxD (Slettet) - Niveau: C-niveau

Ville være super med lidt hjælp til denne ligning.. Er ikke helt sikker på hvordan man skal gøre :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

Gang overkors, så bliver det

x5 = 3,2/4,1

Uddrag  den 5. rod på hver side:

x = (3,2/4,1)1/5


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. december 2010 af PeterValberg

 3,2x-5 = 4,1

x-5 = 4,1/3,2

1/x5 = 4,1/3,2

x5 = 1/(4,1/3,2)

x5 = 3,2/4,1

x = (3,2/4,1)1/5

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Ligning: 3,2*x^-5=4,1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.