Matematik

funktion

11. december 2010 af eliat (Slettet) - Niveau: B-niveau

en funktion f er givet ved: f(x)=4ln(x^2+2).

beregn f'(x)

løs beregning ligning f(x)=8

jeg kan slet ikk finde ud at at lave den håber i hjælper mig og vise mig mellemregning


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Ved f '(x) skal du opskrive differentialkoefficienten, det har du regneregler til.

Ved den anden skal du løse ligningen 4ln(x2 + 2) = 8


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2010 af Fourier (Slettet)

 f'(x) = 4/(x^2+2) * 2x = 8x/(x^2+2)

f(x) = 4ln(x^2+2) = 8. Find x. 


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.