Latin

Ap latin - ap prøven

11. december 2010 af spørg mig (Slettet)

hej alle sammen jeg vil gerne lige få styr på nogle ting inden ap prøven på mandag :)

mit spørgsmål er om man godt kan lave en syntaktisk analyse af en latins sætning ud fra den danske oversættelse ? :)

eks: . Filia Rhea Silvia duos filios creat   -  Datteren Rhea Silvia får to sønner. (også lave den syntaktiske analyse ud fra den danske oversættelse ?) 

datteren Rhea Silvia - Fillia Rhea Silvia = subjekt
to sønner - duos fillios = objekt
får - creat = verballed

kan man gøre dette med alle latinske sætninger (altså self. nemme latinske sætninger da det stadig kun er i grundforløbet) ? :) 


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. december 2010 af MissFM (Slettet)

Ja det tror jeg stærkt man kan.

Vores latin lærer sagde, hvis vi ikke kunne analysere den latinske sætning, så kan vi bare oversætte den på dansk og analysere den.


Svar #2
11. december 2010 af spørg mig (Slettet)

tak for det hurtige svar :D ... godt, det var en stor lettelse :D


Brugbart svar (3)

Svar #3
11. december 2010 af Lipase (Slettet)

AP prøven er ikke vigtig da den ikke tæller med i dit gennemsnit. 


Skriv et svar til: Ap latin - ap prøven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.