Fysik

Middel Acceleration

12. december 2010 af kuntz15 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Tophastighed 240 km/h

Kan accelerer fra 0 til 100 km/h på 8,5 s

Masse 950 kg

Beregn bilens middelacceleration i m/s^2 de første 8,5 s fra start

Nogen der kan giv mig en formel for, hvordan man regner det ud ?


Svar #1
12. december 2010 af kuntz15 (Slettet)

har fundet en formel for middel acceleration, men kan ikke finde ud af det med t1 og t2

am= (v2 - v1) / (t2 - t1 )


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. december 2010 af mathon

       100 km/h = 27,778 m/s

       og brug din formel med v2 = 27,778 m/s


Svar #3
12. december 2010 af kuntz15 (Slettet)

hva skal v1 så være?

er svaret så 3,268 m/s ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. december 2010 af mathon

    fra 0 til 27,778 m/s


Svar #5
12. december 2010 af kuntz15 (Slettet)

er svaret ikke bare 3,268 m/s2 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. december 2010 af qktp (Slettet)

Jo ser da ud til at passe...


Skriv et svar til: Middel Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.