Matematik

funktioner

13. december 2010 af E* (Slettet) - Niveau: B-niveau

Den lineære funktion f(x) = ax + b går gennem punktet (8,4) og har
en absolut y-tilvækst på Δy = -6 for en absolut x-tilvækst på Δx = 3.

Bestem tallene a og b.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2010 af PeterValberg

a = Δy/Δx = -6/3 = -2

b = y1 - ax1   hvor (x1,y1) = (8,4)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.