Matematik

løs ligninggen.

13. december 2010 af Iman3b (Slettet)

Har lidt problemer med denne her.

Løs ligningen: 2cos(x)-1=0,6 for x E [0,2pi].

E = tilhører mængden


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2010 af PeterValberg

2cos(x) - 1 = 0,6     0 ≤ x ≤ 2π

2cos(x) = 1,6

cos(x) = 0,8

x = cos-1(0,8)    ∨     x = 2π - cos-1(0,8)

x = 0,6435         ∨     x = 5,640

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: løs ligninggen.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.