Matematik

Forklar at forstørrelsesfaktor fra trekant ABC til DEF er k=c

14. december 2010 af asdfgqwert (Slettet)

 Har 2 ligevinklede trekanter. de er begge retvinklede. Den ene hedder ABC, den anden DEF. Opgaven lyder:

 Forklar at forstørrelsesfaktoren fra trekant ABC til DEF er k=c.

c = 1 (altså længden c i ABC) 

Forstår ikke hvad det er jeg skal


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af Anxyous (Slettet)

Vi må have nogle flere informationer.


Svar #2
14. december 2010 af asdfgqwert (Slettet)

 Fandt selv ud af svaret.


Skriv et svar til: Forklar at forstørrelsesfaktor fra trekant ABC til DEF er k=c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.