Matematik

Punkter,hvori kuglens ligning skærer kuglen x-aksen?

14. december 2010 af phinee (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Kuglens ligning er (x -2)^2+(y+4)^2+(z-3)^2=11^2

Hvordan bestemmer jeg i hvilke punkter skærer kuglen x-aksen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2010 af peter lind

sæt y=z=0


Skriv et svar til: Punkter,hvori kuglens ligning skærer kuglen x-aksen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.