Matematik
Er der nogen genier der kan hjælpe mig med matematik
25. april 2005 af
Maria B (Slettet)
Sådan lyder opgaven..
En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=50 og sandsynlighedsparameter p=0,30.
Bestem P(X≤12).
En stokastisk variabel Y er normalfordelt med samme middelværdi µ og samme spredning
σ som X.
Bestem P(18≤Y≤24).
Bestem P(µ-2σ≤Y≤µ+2σ).
En stokastisk variabel Z er normalfordelt med samme sprdning σ som X, og der gælder, at P(Z≤12)= P(X≤12).
Bestem middelværdien for Z.
Håber der er nogen der kan hjælpe til, men ellers TAk på forhånd..
En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=50 og sandsynlighedsparameter p=0,30.
Bestem P(X≤12).
En stokastisk variabel Y er normalfordelt med samme middelværdi µ og samme spredning
σ som X.
Bestem P(18≤Y≤24).
Bestem P(µ-2σ≤Y≤µ+2σ).
En stokastisk variabel Z er normalfordelt med samme sprdning σ som X, og der gælder, at P(Z≤12)= P(X≤12).
Bestem middelværdien for Z.
Håber der er nogen der kan hjælpe til, men ellers TAk på forhånd..
Svar #2
25. april 2005 af Maria B (Slettet)
Sådan lyder opgaven..
En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=50 og sandsynlighedsparameter p=0,30.
Bestem P(XEn stokastisk variabel Y er normalfordelt med samme middelværdi µ og samme spredning
o som X.
Bestem P(18Bestem P(µ-2oEn stokastisk variabel Z er normalfordelt med samme spredning o som X, og der gælder, at P(ZBestem middelværdien for Z.
Håber der er nogen der kan hjælpe til, men ellers TAk på forhånd..
En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=50 og sandsynlighedsparameter p=0,30.
Bestem P(XEn stokastisk variabel Y er normalfordelt med samme middelværdi µ og samme spredning
o som X.
Bestem P(18Bestem P(µ-2oEn stokastisk variabel Z er normalfordelt med samme spredning o som X, og der gælder, at P(ZBestem middelværdien for Z.
Håber der er nogen der kan hjælpe til, men ellers TAk på forhånd..
Svar #3
25. april 2005 af Maria B (Slettet)
Sådan lyder opgaven..
En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=50 og sandsynlighedsparameter p=0,30.
Bestem P(XEn stokastisk variabel Y er normalfordelt med samme middelværdi µ og samme spredning
o som X.
Bestem P(18Bestem P(µ-2oEn stokastisk variabel Z er normalfordelt med samme spredning o som X, og der gælder, at P(ZBestem middelværdien for Z.
Håber der er nogen der kan hjælpe til, men ellers TAk på forhånd..
En stokastisk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=50 og sandsynlighedsparameter p=0,30.
Bestem P(XEn stokastisk variabel Y er normalfordelt med samme middelværdi µ og samme spredning
o som X.
Bestem P(18Bestem P(µ-2oEn stokastisk variabel Z er normalfordelt med samme spredning o som X, og der gælder, at P(ZBestem middelværdien for Z.
Håber der er nogen der kan hjælpe til, men ellers TAk på forhånd..
Svar #5
25. april 2005 af frodo (Slettet)
hvis du har et forslag,så skriv det ind, så skal jeg kigge på det
Skriv et svar til: Er der nogen genier der kan hjælpe mig med matematik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
