Matematik

Ligning. Hjælp!

15. december 2010 af Oli97 (Slettet)

Hej jeg har et problem med en ligning, her kommer den:

4x + 6 = 3x + 6

Jeg har prøvet at regne den ud, men jeg fik x = 0 som facit

Vil blive rigtig glad hvis i hjælper mig.

PS. vil i give udregningen 


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. december 2010 af Thecoolstuff (Slettet)

 4x+6=3x+6

4x-3x=6-6

x=0

dit svar var rigtigt


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. december 2010 af pige24 (Slettet)

4x+6=3x+6

4x-3x=6-6

x=0

God dag til dig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. december 2010 af pige24 (Slettet)

Undskyld jeg så ikke du havde skrevet.


Svar #4
15. december 2010 af Oli97 (Slettet)

Tusinde tak til jer begge to

God dag til jer os. :)


Svar #5
15. december 2010 af Oli97 (Slettet)

gør da ingen ting. :) bare godt i fik det samme facit


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2010 af pige24 (Slettet)

Oliver, du kan sætte 0 ind på x, så ser du at ligningen passer.

4.0+6=3.0+6

6=6 det er rigtigt nok

Når man ganger med 0 giver det 0 f.eks 4.0=0

Det har du nok lært.

Du spørger bare hvis der er noget.


Skriv et svar til: Ligning. Hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.