Matematik

det næste tal i rækken...?

18. december 2010 af YoungSlowy (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Opgaven som jeg ikke kan løse :(

Indsæt de manglende tal i talfølgerne:

A) 1  3  7  15  _  63 

B) 0  3  8  15  24 _ 

Mit bud:

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. december 2010 af Ronaldiinho

A) 1 - 3 - 7 - 15 - 31 - 63

B)  0 - 3 - 8 - 15 - 24 - 35


Svar #2
18. december 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Er stigningen ikke primtal i B'eren?

0 - 3 = 3 - 8 = 5 osv...

A) = 31??


Svar #3
18. december 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Yes, opgaven er hermed løst :D

Tusind tak for hjælpen :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
18. december 2010 af Ronaldiinho

Det er ikke en stigning m. Primtal, fordi mellem 15&24 er det 9 - 9 er ikke et primtal..

A) 31, fordi det du gøre det er.. Tallet du er nået til + med sig selv; + en

Eks.

(1+1)+1 = 3

(3+3)+1 = 7

(7+7)+1 = 15 osv.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. december 2010 af Ronaldiinho

Sålidt (:


Brugbart svar (1)

Svar #6
18. december 2010 af ramme2 (Slettet)

A) 1  + (21)  = 3 + ( 22) =  7 + (23) = 15 + (24)  =  31 +  (25) = 63


Brugbart svar (1)

Svar #7
18. december 2010 af Andersen11 (Slettet)

I B) forøges med det næste ulige tal

0 - 3 - 8 - 15 - 24 - 35
  3 -  5 - 7 -  9 -   11


Svar #8
18. december 2010 af YoungSlowy (Slettet)

Tak for jeres hjælp :-) har forstået opgaven

Sætter virkelig pris på det.


Skriv et svar til: det næste tal i rækken...?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.