Matematik

mat spørgesmål 7 klasse niveau

03. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Find hele vægten 6% udgør 24 kg.

100%= 25 kg. Er dette rigtigt?

Omkredsen på en cirkel er 36 m.

Hvad er cirklens radius?   

                                                                                                      A =r2 gange pi

                                                                                                      O= d gange pi 

                                                                                                       I min opg er pi= 3

En cirkel har arealet 48 dm2

Hvad er cirklens omkreds?

Metoder til at beregne disse tre spg?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

6% = 24

1% = 24 / 6

100% = 100 * 24 / 6
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2011 af Yow! (Slettet)

Find hele vægten 6% udgør 24 kg.

100%= 25 kg. Er dette rigtigt?

....nej....  hvis du dividere 24 med 6% får du vægten i 1%.... da du skal finde hele vægten, dvs. 100% ganger du vægten i 1% med 100%....
_____________________________________

Omkredsen på en cirkel er 36 m.

Hvad er cirklens radius?

.....udnyt omkreds=2*pi*radius......
__________________________________________

En cirkel har arealet 48 dm2

Hvad er cirklens omkreds?

udnyt areal=pi*r2    herefter udnyt     omkreds=2*pi*radius
_____________________________________________


 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2011 af Arkimedesanton (Slettet)

25 kg forkert. Svaret er (24/6) x 100 = 400 kg =100%

Du dividerer radius med pi og deler diameteren i 2 og får radius :) 

I den sidste opgav stiller du en ligning op. 48 = 3,14 x r i anden

                                                                                  48/3,14=R i anden

                                                                                 derefter kvadratrod af 48/3,14 :) 

                                                                                     nu har du radius og skal bare gange med 2 og diameter og wallah så har                                                                                         du omkreds.

TIL NÆSTE GANG, SKAL DU IKKE HENVENDE DIG I FORUM! DA DU ER ALT FOR LILLE !! 

FOLK HJÆLPER GYM ELEVER. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

O = 2πr = 36

r = 36 / (2π)
 


Brugbart svar (2)

Svar #5
03. januar 2011 af Yow! (Slettet)

#3

om jeg må spørge: hvor står der at forummet kun henvender sig til gym.-elever???


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. januar 2011 af Meadowish (Slettet)

 """Find hele vægten 6% udgør 24 kg."""

Find 1%:

24 / 6% = 4

Gang så med 100% for at få hele vægten:

4 * 100 = 400 kg.

-------------------------------

"""Omkredsen på en cirkel er 36 m.

Hvad er cirklens radius? """

Omkreds = pi * diameter

diameter = Omkreds / pi = 11,46m

radius = diameter / 2 = 5,73 m

--------------------------------

"""En cirkel har arealet 48 dm2

Hvad er cirklens omkreds?"""

Areal = pi * radius2

radius2 = Areal / pi = 15,2881

Omkreds = radius2 (diameter)  * pi = 48


Brugbart svar (2)

Svar #7
03. januar 2011 af pige24 (Slettet)

.Til Asamm.Hvorfor må Anna Hansen ikke henvende,sig i forummet pga af sin alder? Kan ikke se at det skulle være afgørende.

Godt nytår.


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

A = π* r^2 = 48

r = √(48/π)

O = 2πr = 2 * π * √(48/π)


Brugbart svar (2)

Svar #9
03. januar 2011 af Krabasken (Slettet)

Til # 3

Den slags udtalelser vil vi simpelthen ikke se her på SP - !

Det er tilsyneladende DIG, der er for umoden . . .


Brugbart svar (0)

Svar #10
09. januar 2011 af Arkimedesanton (Slettet)

Nå, okay. Undskyld ;) havde bare en masse for, sorry. Overreagerede vidst. 


Skriv et svar til: mat spørgesmål 7 klasse niveau

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.