Matematik

Procentregning

03. januar 2011 af Keseny - Niveau: 8. klasse

Hej!

Hvordan finder man ud af - f.eks. hvis man har fået at vide at en taske har kostet 436 kr. og er blevet nedsat til 336 -  hvor mange procent vareren er blevet nedsat.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. januar 2011 af pige24 (Slettet)

(436-336):336=30%

Tror det er sådan

Godt nytår


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. januar 2011 af Sandiemusen (Slettet)

436-336 x 100 :436 = 23%

1


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. januar 2011 af Pyromaniac (Slettet)

Ja, 436 - 336 x 100 : 436 = de 23 procent..


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. januar 2011 af YoungSlowy (Slettet)

Normalpris 436 kr

Ny pris 336 kr

Forskel = 436 - 336 = 100 kr

100 kr / 436 = 23 %

Bemærk for at finde et fald i procent skal du dividere forskellen med det oprindelige beløb.


Skriv et svar til: Procentregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.