Matematik

rente beregning

04. januar 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: C-niveau

er der nogen der kan isolere n i renteformlen.

og ´vise med mellemregninger det ville være en stor hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2011 af Gestuz (Slettet)

Er lidt i tvivl, omkring hvorfor du vil isolere n?

Hvad er det du skal udregne? :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2011 af AskTheAfghan

K_n = K_0*(1+r)^n <=>

log(K_n) = log(K_0*(1+r)^n) <=>

log(K_n) = n*log(K_0*(1+r)) <=>

[log(K_n)]/[log(K_0*(1+r))] = n


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. januar 2011 af AskTheAfghan

Sorry, min fejl. Her er den rigtige.

K_n = K_0*(1+r)^n <=>
(K_n)/(K_0) = (1+r)^n <=>
log((K_n)/(K_0)) = log((1+r)^n) <=>
log((K_n)/(K_0)) = n*log((1+r)) <=>
[log((K_n)/(K_0))]/[log((1+r))] = n


Skriv et svar til: rente beregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.