Matematik

massefylde hjæælp....haster meget

05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Beregn ud fra tabellen.
MASSEFYLDE:
Aluminium 2,70 g/cm3 Messing 8,4 g/cm3
Benzin 0,75 g/ml Mælk 1,03 g/ml
Guld 19,28 g/cm3 Sølv 10,50 g/cm3
Jern 7,87 g/cm3 Sand 1,55 g/cm3
Kobber 8,93 g/cm3

1) 1 cm3 jern vejer _· _ g
 

2) 8 cm3 messing vejer _· _ g
 

3) 1 ton sand fylder _· _ m3

4) 3 l mælk vejer _· _ kg

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Samma opgave havde du kørende i går her https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=948218 hvor du også fik hjælp.


Svar #2
05. januar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Forstod ikke svaret derfor oprettet jeg et nyt forum kun med det spørgesmål ....

Altså hvad skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2011 af mathon

                               masse = rumfang • massefylde

                                   m    =       V      •      ρ

hvoraf

                                                  ρ = m/V

                                                  V = m/ρ


Skriv et svar til: massefylde hjæælp....haster meget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.