Matematik

Handelsregning, procent

06. januar 2011 af JustMyName (Slettet)

 Hvad er prisen ekskl. moms på en frakke, når den inkl. moms er 1750 kr.?

Skal jeg ikke bare finde 25% i 1750, og derefter minus det med 1750?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. januar 2011 af mathon

                     prisexc = (1750 kr)·0,80

.

                          prisexc       moms     prisincl
                          1,00            0,25        1,25
                          0,80            0,20        1,00

          


Svar #2
06. januar 2011 af JustMyName (Slettet)

 Hvad skal jeg så?


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. januar 2011 af mathon

#1

                     prisexc = (1750 kr)·0,80 = 1400 kr

.

                        

          


Skriv et svar til: Handelsregning, procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.