Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

optimal pris og mængde

08. januar 2011 af rosiette (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

jeg har en knækket prisafsætningsfunktion

P= 20-5/1200

P=35-5/500

knækpunktet er (15.000,25)

hvilken pris og mængde er optimal?

hvordan gør man det?

jeg ved gromk er den dbt hældning og man finder det ved groms=gromk

men hvad bruger man oplysningen om knækpunktet til?


Skriv et svar til: optimal pris og mængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.