Kemi

opløsning

12. januar 2011 af fallader (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvor meget K2SO4 skal der afvejes for at fremstille 600 ml 0,3 M K2SO4-opløsning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2011 af Anxyous (Slettet)

Brug c = n / V til at beregne stofmængden, og derefter M = m / n til at beregne massen.


Svar #2
12. januar 2011 af fallader (Slettet)

Jeg kan ikke finde ud af det


Svar #3
12. januar 2011 af fallader (Slettet)

er der ikke nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2011 af mathon

              m = (V·c)·M = (0,600 L) · (0,3 mol/L) · (174,26 g/mol) ≈ 31,3668 g


Skriv et svar til: opløsning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.