Fysik

Fysik opgave en sutteflaske ?

16. januar 2011 af DethosSussi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens jeg sidder med en opgave som omhandler en opgave om en sutteflaske.

Jeg ved ikke hvordan og hvorledes jeg skal gøre for at finde frem til svaret.

Opgaven er vedhæftet.

håber der er nogen som vil bruge lidt tid på at hjælpe mig.

//sussi

Vedhæftet fil: sutteflaske.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2011 af Magnus0505 (Slettet)

har du problemer med både a og b ?
du skulle vel aldrig gå i 2.z ?


Svar #2
16. januar 2011 af DethosSussi (Slettet)

Hej det er hele opgaven, går i 1,e på silkeborg . hvis du går i 2.z må du have mediefag er dette korrekt ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2011 af Magnus0505 (Slettet)

mærkeligt du ikke er på lectio så..
nej, går på sønderborg gym.

a) effekt = Energi / Tid


Svar #4
16. januar 2011 af DethosSussi (Slettet)

Undskyld spørger nok lidt dumt, men hvad er lectio?

sønderborg ? er det ikke i tyskland?

tak vil det sige, at jeg skal sige:
effekt = Energi / Tid
effekt = 18 KJ / 240 s = 0,075

hvad bliver KJ/s til ?

og kan du så hjælpe med at beregne mælkens masse? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. januar 2011 af Magnus0505 (Slettet)

18 Kj  = 18000 J

18000 J / 240 s =  75 W


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. januar 2011 af Magnus0505 (Slettet)

hjælper dig med resten, hvis du fortæller hvem fra 2.z du er :)


Svar #7
16. januar 2011 af DethosSussi (Slettet)

 2.z ? hedder altså sussi men du må gerne hjælpe mig med opgave 7 

Jeg har altså ingen idé om hvordan jeg skal kunne vise, at kanonen lige efter en affyring vil rulle tilbage med farten 1,90 m/s 


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. januar 2011 af Magnus0505 (Slettet)

jeg gætter på oktay :)


Svar #9
16. januar 2011 af DethosSussi (Slettet)

 gætter på okay ? jeg forstår altså ikke 


Brugbart svar (0)

Svar #10
16. januar 2011 af mathon

                                P = E/t

                                P = (18000 J) / (240 s) = 75 J/s = 75 W


Brugbart svar (0)

Svar #11
17. januar 2011 af DrNielsen

Sønderborg ligger sku ikke i tyskland din skovl !


Skriv et svar til: Fysik opgave en sutteflaske ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.