Fysik

Hurtig og nem opgave

16. januar 2011 af Klogere (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Vis at 1 ohm * mm^2/m = 1*10^6 ohm * m


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

1mm2/m = 10-6 m2/m = 10-6 m

Gang så med "ohm" på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2011 af mathon

             1 mm2  =  (1 mm)2 = (1·10-3 m)2 = 12·(10-3)2·m2 = 1·10-6 m2 = 10-6 m2

             1 Ω·mm2/m = 1 Ω·(10-6 m2)/m  = 10-6 Ω·m2-1 = 10-6 Ω·m


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2011 af kankitolar (Slettet)

Hurtigt spørgsmål .. Hvordan kan man ødelægge en magnet og hvordan er indeni i magnetten ?


Skriv et svar til: Hurtig og nem opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.