Matematik

Hjælp..! Bestemt integral

17. januar 2011 af Aladiin (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey. Kloge Matematik Genier :) Har fået en opgave der lyder sådan her : ∫(op 2, ned -3) (1 - x)dx

Normalt kan jeg godt finde ud af det, men den her driller :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2011 af SuneChr

Hvad er stamfunktionen til (1 - x)?


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. januar 2011 af SuneChr

Du kan også skrive: ( -x + 1).  Er den mere genkendelig?


Svar #3
17. januar 2011 af Aladiin (Slettet)

Der er ingen stamfunktion. . Og nej. Den nedenunder får jeg samme resultat i.


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. januar 2011 af SuneChr

Find en funktion, som efter differentiation vil give:  (-x + 1).


Brugbart svar (0)

Svar #5
17. januar 2011 af NejTilSvampe

 ∫ xn dx = xn+1/(n+1)

brug denne regel hvor du udnytter at   x0 = 1  og  -x = -x1


Skriv et svar til: Hjælp..! Bestemt integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.