Matematik

Retningsvinkler & Vektorer!!!

18. januar 2011 af AnnaBanp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg skal finde ud af hvad retningsvinkel v og w for vektorerne er:

Vektor a = (-2/-3)  (-2 øverst og -3 nederst)

Vektor b = (10/7) (10 øverst og 7 nederst)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. januar 2011 af NejTilSvampe

 tan(v) = modstående katete  /  hosliggende katete.

Tegn det.


Skriv et svar til: Retningsvinkler & Vektorer!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.