Matematik

Vektorer

23. januar 2011 af TURKISHSTYLE (Slettet) - Niveau: C-niveau

Om to vektorer  a og b gælder at længden af vektor a = 2 og b = 3 og vinklen mellem vektor a og b = 60 grader.

Beregn skalarproduktet a * b:

Beregn længden af vektoren 2a + b samt vinklen mellem denne vinkel og vektoren a

Er der nogen der kan hjælpe, er ret ny indenfor vektorer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af peter lind

a·b = |a||b|cos(v) hvor v er vinklen mellem vektorene


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.