Matematik

Vektor

23. januar 2011 af TURKISHSTYLE (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en plan er givet tre vektorer a, b og c hvor vektor b = c-a, længden af vektor a = 5, længden af vektor c = 3 og vektor a * vektor c = 0. 

Er der nogle der kan hjælpe med at beregne længden af vektoren b?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2011 af peter lind

|b|2 = |c-a|2 = (c-a)2 = c2+a2-2c·a


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.