Matematik

Bestem skæringspunkter mellem cirklen og linjen

24. januar 2011 af SeroX (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet er:

C har centrum i (4,3) og radius på 5, mens linjen går gennem (7,7) og har hældningen på ½

Nogle der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (3)

Svar #1
24. januar 2011 af mathon

skæring mellem

                 c:   (x-4)2 + (y-3)2 = 52     og  L: y = (1/2)x + (7/2)


Svar #2
24. januar 2011 af SeroX (Slettet)

Hvordan kom du frem til y = (1/2)x + (7/2)?


Svar #3
24. januar 2011 af SeroX (Slettet)

Har fundet ud af det. Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. januar 2011 af XiphiasFO (Slettet)

y1 = ax1 + b

a = 0.5

linjen går gemmen (7,7)

7 = 0.5 * 7 + b

b = 3.5

dvs

y = 0.5x + 3.5


Skriv et svar til: Bestem skæringspunkter mellem cirklen og linjen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.