Matematik

Hvor meget hæver han ?

26. januar 2011 af Ukendtkurder (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Søren sætter 1. juli 1986 16500 kr. i banken til 8% p.a.

Banken tilskriver rente en gang om året.

Søren lader pengene stå i 2 år. Hvor meget kan han hæve 1/7-88 ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2011 af navn1994 (Slettet)

 Din kurder, har du ingen formel samling?

Skal du ikke besøge Kurdistan i ferien? Nårh jo, det findes jo ikke. :(


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. januar 2011 af navn1994 (Slettet)

 I 8. klasse står det i din formel samling eller bog. Brug den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. januar 2011 af Kvadratrod (Slettet)

Du kan bruge renteformlen:

K = Ko • (1 + r)n , hvor

K = kapital

Ko = startkapital

r = renten og

n = terminer (antal år)


Brugbart svar (1)

Svar #4
26. januar 2011 af navn1994 (Slettet)

 Hvad kalder man en kurder i en BMW?

___________________________

En biltyv.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. januar 2011 af SuneChr

#1  navn1994:  hold dig til emnet. Sidste sætning har ingen relevans herinde på Portalen!


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. januar 2011 af NejTilSvampe

 husk 8% = 0,08

@navn1994 - opfør dig ordentligt og tal pænt!


Svar #7
26. januar 2011 af Ukendtkurder (Slettet)

 Hhahahaaha sjovt " navn1994 ". Få dig et liv, og lad vær med at spil dum. Og jo jeg kan sagtens besøge kurdistan! 

Og tak #3 og #5 :-)


Svar #8
26. januar 2011 af Ukendtkurder (Slettet)

 Og også tak til dig #6 :-D


Skriv et svar til: Hvor meget hæver han ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.