Tysk

Hjælp til tysk - tak : )

26. januar 2011 af Tweet (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg er igang med at skrive en tysk oversættelse. Jeg vil ikke have nogen til at rette min færdig skrevet oversættelse, men blot hjælpe mig med 2 sætninger.

Danske:

1. De tyske skuespilleres stemmer passede godt til de tre danskeres personligheder.

2. Forfatterne til bogen, Frank Eberlein og F. B. Habel, mener, at Olsen-bandens succes, også hænger sammen med, at den østtyske synkronisering var så vellykket.

Tyske (det jeg selv her oversat sætningerne til):

1. Die Stimme von dem deutschen Schriftstellernden passen gut die Persönlichkeiten den drei dänischer.

2. Die Verfasser des Buches, Frank Eberlein und F.B. Habel meinen, dass der Erfolg der Olsen-Banden, auch hängt zusammen mit, dass die Ostdeutsche Synchronisation sehr erfolgreich war.

I sætning 2 er det bare .... auch hängt zusammen mit... som jeg er usikker med : /

Håber på at få hjælp : )

Tak på forhånd !


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

Die Stimmen der deutschen Schauspieler (Synchronsprecher) passen gut zu den drei dänischen Hauptpersonen eller Hauptdarstellern. (Olsen bandens medlemmer)

Die Verfasser des Buches, Frank Eberlein und F.B. Habel, meinen, dass der Erfolg der Filme mit der Olsen-Bande auch damit zusammenhängt , dass die ostdeutsche Synchronisation sehr (gut) gelungen war.

1. sætning       Schriftsteller = forfatter


Svar #2
26. januar 2011 af Tweet (Slettet)

Tak for svaret : ) Men hedder det passen eller passten i datid? (passede)


Svar #3
26. januar 2011 af Tweet (Slettet)

Og hvorfor Hauptpersonen eller Hauotdarstellern?
- det er jo deres personlighed, der skal skrives.. ? : )


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2011 af Tyskfødt (Slettet)

      Men hedder det passen eller passten i datid? (passede)   På dansk har du datid     = passten.   Men man kan også argumentere med, at  stemmerne passer stadigvæk til filmens personligheder = nutid. Du må  selv afgøre, hvilken tid du vil bruge.

Selvfølgelig  kan du  erstatte "Hauptpersonen" med  "....zu den drei dänischen  Persönlichkeiten"


Svar #5
26. januar 2011 af Tweet (Slettet)

Ej tusind tak for hjælpen : ) !
Det var lige de to sætninger, jeg bøvlede mest med.


Skriv et svar til: Hjælp til tysk - tak : )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.