Matematik

Find stamfunktionen F til f, hvis graf

27. januar 2011 af Williamnoah (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mangler lidt hjælp til denne opgave, da jeg ikke aner hvad jeg skal gøre. 

 f(x) = e^-x +1. Find den stamfunktion F til f, hvis graf har y = 2x+3 som tangent


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2011 af peter lind

Tangenten har hældningen 2 så find x-koordinaten x0 til det punkt, hvor tangenten rører grafen af  ligningen f(x) = 2x+3. Indsæt den fundne værdi i tangentens ligning. Det giver y-koordinaten y0 til det punkt hvor tangenten røre grafen for f(x). Derefter integrer funktionen og bestem integrationskonstanten af F(x0) = y0


Skriv et svar til: Find stamfunktionen F til f, hvis graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.