Matematik

Tegn vha. TI-Interactive grafen for f(x) = x3 + 3/2x2 – 6x – 2

28. januar 2011 af DitteLyng (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej alle sammen. 

Jeg skal tegne grafen for f(x) = x3 + 3/2x2 – 6x – 2 i TI-Interactive, men jeg kan ikke få programmet til at tegne min graf, har kigget lidt på nettet men kan ikke rigtig finde en "guide" til hvordan man gør det. 

Og det står heller ikke i mine bøger. 

Nogen der kan hjælpe mig med dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2011 af AskTheAfghan

Manualen er vedhæftet:


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2011 af AskTheAfghan

Tjek venligst den næste svar nedenunder, da jeg ikke kan uploade .tii format her på SP.


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. januar 2011 af AskTheAfghan

Jeg har vedhæftet et billed..

Start med at åbne TI InterActive programmet.

1) Trykke på CTRL+M , og indsæt "g(x) := x^3 + ((3/2))x^2 - 6x - 2", husk, at der skal være 2 prikker foran g(x).

2) Tryk så på CTRL+G

3) Tryk på Functions

4) Skriv "g(x)" ved den første hvide felt, og tryk på Close.. That's it.!


Svar #4
28. januar 2011 af DitteLyng (Slettet)

 Tak :-) 


Skriv et svar til: Tegn vha. TI-Interactive grafen for f(x) = x3 + 3/2x2 – 6x – 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.