Matematik

Muren

30. januar 2011 af gleefan (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har lige nogle hjemmeregnings spørgsmål: 3.1 Jesper vil mure en mur, der skal være 2,6 meter høj. Højden på 3 skifter er 20 cm,  mellem hvert lag mursten er der en fuge. Et lag mursten med en fuge under kaldes et skifte. 3 skifter måler 20 cm i højden. Hvor mange skifter skal Jesper mure? 


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. januar 2011 af MahNas (Slettet)

2,6 meter = 260 cm

260cm : 20cm = 130

da der er 3 skifter i hvert 20cm skal 130 ganges med 3, så skal der nok give svar


Brugbart svar (4)

Svar #2
30. januar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Nu er

260cm : 20cm  = 13 , ikke 130 , så antallet af skifter bliver et lidt mere rimeligt 13·3 .


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. januar 2011 af MahNas (Slettet)

hov ja du har faktisk ret , jeg blev bare lidt forvirret . tak fordi du rettede :)


Skriv et svar til: Muren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.