Matematik

Kan man gøre det?

30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

16dm^2=50cm*b

50cm=5dm

16dm^2=5dm*b

16/5=b

b=3,2dm

Tak på forhånd.


Svar #1
30. januar 2011 af pige24 (Slettet)

Help.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2011 af mette48 (Slettet)

Det kan være du skal skrive hele den oprindelige tekst og fortælle hvad du vil spørge om i forbindelse med opgaven


Skriv et svar til: Kan man gøre det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.