Matematik

VEKTORER

31. januar 2011 af Benjamin O (Slettet)

Hej alle

Jeg har brug for hjælp til en opgave. Håber nogen kan hjælpe ved at skrive op hvad de gør. For jeg finder normalvektoren først og sætter det ind i ligningen men det bliver bare ikke det rigtige ? :/ Tak

Opg.

I et koordinatsystem i rummet er der givet to vektorer a= (-2, 4, 5) og b = (1,-3,-2)

1) Bestem en ligning for den plan α, der er udspændt af a og b, og som indeholder punktet P(1,3,-6)

En linje l er bestemt ved parameterfremstillingen (x,y,z) = (-1, 2, 4) + t(1, 1, 3) , t ∈ R

og har ligningen 2x -3y +z = 7

2) Bestem den spidse vinkel mellem l og β

Nogen der har tid til at skrive det op, og hvorfor de gør det? er meget lost i den opgave :/


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. januar 2011 af peter lind

Den har du jo fået svar på tidligere i dag.


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. januar 2011 af peter lind

Den har du jo fået svar på tidligere i dag.


Svar #3
31. januar 2011 af Benjamin O (Slettet)

Ja, men der var ingen der gad at besvare på mit spørgsmål :( har siddet med den siden..


Skriv et svar til: VEKTORER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.