Matematik

Bestem differentialkvotienten f'(x)

03. februar 2011 af acne1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

 a)

f(x)=3x+4√x

b)

f(x)=2x∗e^x

Mange tak :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. februar 2011 af WHiP (Slettet)

differential kvotient af √x: 1/2*√x

Differential kvotient af konstant gange variable: Variablen fjernes og konstant blir stående

Differential kvotienten af e^x er uændret

Prøv selv herfra


Brugbart svar (1)

Svar #2
03. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#1

Husk parentesen: (√x)' = (1/2)·x-1/2 = 1/(2·√x) . Udtrykket i #1 betyder (1/2)·√x .


Svar #3
03. februar 2011 af acne1 (Slettet)

 skal det bare skrives ind i min aflevering på den måde :-)

Det eneste jeg mangler, og ser det som en svær opgave ..


Skriv et svar til: Bestem differentialkvotienten f'(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.