Matematik

Ligning, graf

04. februar 2011 af mattte (Slettet)

har en ligning 35=0,5*1,25^x hvordan løser man sådan en fætter grafisk?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2011 af mathon

først og fremmest
                                         • skal du udarbejde en graf
                                         • aflæse den til y = 35 korresponderende x-værdi


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. februar 2011 af mathon

     til y = 35 korresponderende x-værdi   --->    til y = 35 koordinerede x-værdi

   


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2011 af SuneChr

.


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. februar 2011 af mathon

                  ...det vil da være det manuelt letteste
men
                     kunne jo også være på grafregner


Skriv et svar til: Ligning, graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.