Matematik

Hjælp, nem matematik opg.

05. februar 2011 af maria1901 (Slettet)

 Hej jeg har brug for jeres hjælp til disse vedhæftet opgaver.

Hvordan skal jeg regne procenterne ud af de to partier?

gerne også forklaringer på de næste men helst den 1. opg. i første omgang

Vedhæftet fil: ny scanning.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2011 af lindbergjensen (Slettet)

Jeg mener at du skal tag den samlede antal deltager iatl og divider med det antal deltager der stemmer på de to partier og til sidst ganger du med 100 for at få det i procent


Svar #2
06. februar 2011 af maria1901 (Slettet)

 #1

A (1633:522x100) =312,83

Q (1633:44x100) =3711,36

Det ser helt forkert ud når jeg regner det på den måde som du mente den skulle regnes ud.
Hva synes i andre hvordan skal den regnes ud??


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. februar 2011 af Krabasken (Slettet)

Det er altså omvendt:

522 af 1633 = (522/1633) * 100% = ? %

Indsæt den fundne % sammen med n(=1633) i formlen og beregn u

Udregn p-u og p+u


Svar #4
06. februar 2011 af maria1901 (Slettet)

 #3

Nu har jeg lavet opg. 2.1

Altså hvordan er det præcis jeg skal lave den her opg. 2.2 jeg kan ikke forstå det :S


Svar #5
06. februar 2011 af maria1901 (Slettet)

 Altså i opgave 2.1 var det 32% på Socialdemokratiet.

skal jeg så sige i opgave 2.2:

(1633:32)=51,03

(32-51,03)= 19,03 og (32+51,03)= 83,03

Det er jo helt forkert det jeg har lavet... jeg kan ikke forstå det håber i vil hjælpe!!!


Svar #6
06. februar 2011 af maria1901 (Slettet)

 Tak for jeres hjælp allesammen, men ønsker ikke flere svar på indlægget da jeg har løst opgaven......

 :D


Skriv et svar til: Hjælp, nem matematik opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.