Matematik

ligefrem propertionalitet

09. februar 2011 af ACBorup (Slettet)

Hvordan løser man denne?

En havvindmølles energiproduktion er ligefrem proportional med vindens hastighed
opløftet i tredje potens.
a) Indfør passende variable, og opstil en model for en havvindmølles energiproduktion som funktion af vindens hastighed. 

Jeg har prøvet E(v) = v^3

E= energiproduktion

v = vindens hastighed

Men jeg synes ikke det ser helt rigtigt ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2011 af NejTilSvampe

 E = k*v^3


Svar #2
09. februar 2011 af ACBorup (Slettet)

 tak;)


Skriv et svar til: ligefrem propertionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.