Matematik
Et lille hint til geometri..
09. maj 2005 af
Marco (Slettet)
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/vinter04/2004-8-2V-MED.pdf
Jeg kan ikke løse opgave 6.b den sidste "Beregn længden af wiren", da jeg ikke ved, hvordan jeg finder længden QSR.
Jeg håber, at der kommer et hint eller to :]
Jeg kan ikke løse opgave 6.b den sidste "Beregn længden af wiren", da jeg ikke ved, hvordan jeg finder længden QSR.
Jeg håber, at der kommer et hint eller to :]
Svar #1
09. maj 2005 af thomas88 (Slettet)
Beregn vinkel P,
(vinkel P/360) * 4*2*pi(omkreds af cirkel)=
cirkelbuen QSR
(vinkel P/360) * 4*2*pi(omkreds af cirkel)=
cirkelbuen QSR
Svar #2
09. maj 2005 af thomas88 (Slettet)
hov nej da,
4*2*pi-(vinkel P/360) * 4*2*pi=
cirkelbuen QSR
4*2*pi-(vinkel P/360) * 4*2*pi=
cirkelbuen QSR
Skriv et svar til: Et lille hint til geometri..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
