Matematik

Funktion

12. februar 2011 af padirts (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg sidder og skal indtegne en graf på min grafregner, der hedder x=10. Men for at indtegne den, har jeg brug for at isolere y (eller f(x)). Så hvad skal jeg indtaste på min grafregner for at tegne funktionen x=10?

vh Patrick 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2011 af Krabasken (Slettet)

Hvad hedder din grafregner - ?


Svar #2
12. februar 2011 af padirts (Slettet)

 Det er en TI-nspire CAS, men umiddelbart ville jeg tro det var irrelevant, da jeg godt kan finde ud af at tegne en graf ind på den, men ikke ved, på hvilken form jeg kan skrive x=10. Jeg kan kun finde ud af at skrive f(x)=...... , hvilket jeg ikke kan bruge i denne sammenhæng.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2011 af Krabasken (Slettet)

Jeg har en gammel TI-83, men jeg kan både lave den som parameter-indtastning (mode: Par), og i den afdeling, der hedder "Drawings".

- Håber, det kan hjælpe dig ;-)


Svar #4
12. februar 2011 af padirts (Slettet)

 Har fundet en indstilling, der hedder parametrisk graftype, men kan ikke finde ud af at bruge den.

Men tak for forsøget! :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. februar 2011 af Spontaneous-123 (Slettet)

Hvis jeg forstår dig ret, vil du lave en lodret streg ved x = 10?


Svar #6
12. februar 2011 af padirts (Slettet)

 Muligvis, jeg ved ikke helt, hvad jeg vil. Er nemlig ikke helt sikker på, hvordan funktionen x=10 ser ud?


Brugbart svar (1)

Svar #7
12. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#6

Linien med ligningen x = 10 er en linie parallel med y-aksen gennem punktet (10 ; 0) . Den består af alle de punkter, der har x-koordinaten 10 .


Svar #8
12. februar 2011 af padirts (Slettet)

 Tak!


Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.