Matematik

Let mat

09. maj 2005 af Tobias1234 (Slettet)
Hvordan løses

1,1351 =t^0,8333??

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2005 af Dunnar (Slettet)

ln (1,1351) = 0,83333ln(t)

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)

Tja, ville mene det var noget lettere at tage 0,83333'nde-roden på begge sider, så man får

t=1,1351^(1/0,83333)

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2005 af ababab (Slettet)

ln (t) = ln (1,1351)/0,8333

tag derefter e på begge sider... så skulle den være lige til c",)

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2005 af Dunnar (Slettet)

ja Waterhouse, jeg foretrækker også din løsningsmodel, men jeg antog ikke at Tobias1234 havde en lommeregner der nødvendigvis kan den slags tricks...

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. maj 2005 af Waterhouse (Slettet)

Nejnejnej...hvorfor vil i blande logaritmer ind i det her?

Skriv et svar til: Let mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.