Matematik

beregning af højde

09. maj 2005 af Katharina (Slettet)
Hvordan beregner man højden i en trekant?

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2005 af Dunnar (Slettet)

flere informationer påkrævet.
Har du en trekant i et koordinatsystem eller en retvinklet trekant eller hvad? og hvor meget kender du?

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2005 af Epsilon (Slettet)

Det må du vist hellere uddybe :-) Hvis der er tale om en konkret opgave, så skriv opgaveteksten herinde.

//Singularity

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2005 af Franky (Slettet)

jeg tror måske at hvis det er arealet du skal beregne, så har man sikkert ikke angivet, højden da du nemlig skal bruge Herons formel....

Franky

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2005 af Franky (Slettet)

Ja det er lettere hvis du bare sætter hele opgaven her ind så kan det være lettere at hjælpe....

Franky

Svar #5
09. maj 2005 af Katharina (Slettet)

I en trekant ABC er |AC|=5, |BC|=4 og vinkel C = 120. |AB|5.87, vinkel A = 42.241 og vinkel B = 17.76.
Et punkt ligger på siden AB, således at vinkel ADC = 55.
|DC| = 4.1175.

Beregn i trekant BCD højden fra D på BC.

Svar #6
09. maj 2005 af Katharina (Slettet)

Er i ikke søde at hjælpe? det er til i morgen..

Skriv et svar til: beregning af højde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.