Matematik

Angivelse af stamfunktioner

17. februar 2011 af maximads (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude.

Jeg har fået en opgave for, hvor jeg skal angive stamfunktionerne.
Opgaven lyder sådan:

Angiv samtlige stamfunktioner til
f(x)=e^2x+2/x^2

Håber i kan hjælpe, da jeg er groet lidt fast..


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. februar 2011 af NejTilSvampe

det betyder bare at du skal integrere f(x).

brug at 2/x2 = 2x-2


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. februar 2011 af Anxyous (Slettet)

 Integrer, og angiv samtlige stamfunktioner Fc(x).


Svar #3
17. februar 2011 af maximads (Slettet)

jeg undrer mig ludt over, hvorfor fortegnene i udtrykket ændres?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. februar 2011 af mathon

                    Fc(x) = (1/2)e2x - (2/x) + c

.

i øvrigt
                   1/x2 = x-2


Svar #5
17. februar 2011 af maximads (Slettet)

hvordan ville jeg skulle angive svaret?
skal jeg skrive ∫(intergralstegn) af den givne funktion = eller F(x) =


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. februar 2011 af mathon

                    Fc(x) = ∫(e2x + 2/x2)dx  =  (1/2)e2x - (2/x) + c


Skriv et svar til: Angivelse af stamfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.