Matematik

Mat rettelse 7 klasse niveu

18. februar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Jeg fået lavet næsten alle opgaver men mangler rettelse, og ved nogen få spørgesmål har jeg sat ? Får jeg ved ikke, hvordan jeg kommer frem til det korekte resultat. Se vedhæftede fil

Håber på jeres hjælp. Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Funktioner.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Svar 10 er forkert.

Svar 12 skal skrives lidt mere matematisk (hvordan skriver man halv med tal?).

Svar 13 er forkert.

Svar18: Det drejer sig om 5 timers leje her. Du skriver 2 timer i svaret.

Svar 19 er forkert.

Svar 20C er forkert.

Opg 7 er forkert.

Løs ligningerne ved at isolere den ubekendte.

Svar 11 (Magnum) er forkert. Hvordan regner du ændringen i %?

Svar 13 er forkert. Hvordan regner du ændringen i %

14. Beregn tallene som decimaltal og afsæt dem.

16. En treknat?


Svar #2
19. februar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Har sat en / ved næsten alle de forkerte. kan du se på det igen, om jeg har nogen fejl, og ved de opgaver jeg har sat et ? Kan du kort forklare hvad jeg skal gøre?

Vedhæftet fil:Funktioner.doc

Brugbart svar (0)

Svar #3
19. februar 2011 af Studscientpol (Slettet)

Har kigget opgaverne igennem, og det ser godt ud. Har lige et par kommentarer. 

Du viser en rigtig god forståelse af proportionalitet og omvendt proportionalitet. Hvis du evt. vil være den kloge elev, kan du med fordele også skriv det her med: De 2 potenssammenhænge som er (ligefrem) proportionalitet: y=b*x, og den omvendte proportionalitet er Y=b*1/X eller y=b*x^-1 

Opg 14. Her er det en lineær funktion. Din lærer ville blive glad, hvis du skrev det på denne her måde: f(x)=ax+b=10kr*x+20kr.

Det samme princip gælder for opgave 15. 

Ligningerne (løsningerne)

opg.8. 5x-12=53

5x-12=53+12

5x=65

x=13

opg.9

y/7+13=13

Y/7+13=13-13

Y=0

Opg.10 - 

5x-3=4x+2

5x-4x-3=2

5x-4x=3+2

x=5

Opgave 16 = Punkterne danner en spids trekant

Opgave 18 = Du får koordinaterne angivet i opgave 15. 

(Der tages forbehold for fejl, da det gik lidt stærkt)


Svar #4
19. februar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Er resten ellers rigtige?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Svar 19 er forkert. Løs ligningen f1(x) = f2(x) .

Opg 7. a +b + a -2b·2 = a + a + b -4b = ?

Svar 11 (Magnum) : [(ny pris minus gammel pris) / (gammel pris)] * 100%

Svar 13. Beregn den %-vise stigning for hver af dem for at afgøre.

Svar 14: Ja, det skal du.

Svar 16. Ja, stav trekant korrekt.


Svar #6
19. februar 2011 af annahansen2 (Slettet)

Nu har jeg rettet alt hvad jeg kan. Men der er nogen få af opgaverne, hvor jeg har skrevet en kommentar.

Håber der er nogen der vil se på det, da der ikke er så mange fejl nu...?

Tak på forhånd

Vedhæftet fil:Funktioner rettet...doc

Skriv et svar til: Mat rettelse 7 klasse niveu

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.