Matematik

Moms

20. februar 2011 af Casper1601 (Slettet)

Hej jeg ville bare lige have et svar på om jeg gøre dette rigtigt.

Jeg skal finde hvor meget moms udgør af 66 kr, så siger jeg 66 gange med 0.8 = 52,8 og 66 minus 52,8= 13,2 udgør momsen.

Men nu skal vi lege, at vi har et vare der koster 66 kr uden moms. Vi skal finde ud af hvormeget den udgør med moms. Så siger jeg 66 gange med 1,25= 82.5 kr.

Jeg håber at få et svar på, om det jeg gøre er rigtigt


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2011 af NejTilSvampe

 det ser rigtigt ud.


Svar #2
20. februar 2011 af Casper1601 (Slettet)

Er du sikker :d


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. februar 2011 af emul0c

Det er rigtigt.


Skriv et svar til: Moms

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.